ueda-tatsuya101010.jpg

Kurrrr purrrr hyrrrrrrrr nya~

Oli vähän turhautumusta ilmassa, mutta ylipitkän kävelylenkin, KAT-TUNin White Xmas liven katsomisen ja yhden varsin mielenkiintoisen Akame-ficin lukemisen jälkeen...
En tosin tiedä mitä noista Kamen livessä käyttämistä rilleistä taas pitäisi ajatella...Kamelle ei vain jotensakkaan sovi cool nörtitys tyyli. Mutta Uedalla on tuollainen hotto karvahattu, jota olen viime aikoina fanitellut vähän siellä sun täällä.
...Nyt ois vähän joulufiilis...

Ja ihan hervoton makeanhimo!
Karkkia, keksejä, suklaata, kaakaota...Mitä tahansa!!!

Joo, en tiedä olenko selittänyt tänne mitään suhtautumisestani fanfictioniin, mutta nyt kun on aikaa niin voisin vaikka...
Luen nykyään enimmäkseen englanniksi KAT-TUN-ficcejä, suosikkiparituksina Akame (Jin/Kame) ja Kame/Ueda. Tyksin myös muistakin (esim. Ryo/Ueda, Akamepi...), mutta nuo ensiksi mainitut ovat niiiiiin erityisen söpiksiä.
Aloitin aikoinaan koko homman Naruto-ficeistä...Kaiken mitä siitä sarjasta tiedän, oon oppinut fanfiction ja fanartin kautta (tiedetään, tiedetään Kakashi ja Iruka ei ole oikeasti homoja...*sob*).  Nykyään enkku-ficcejen ohella lueskelen silloin tällöin suomenkielisiä j-rock ficcejä, kun jaksan ja kun mielenkiintoinen tarina/paritus vain löytyy.
En kuuntele the GazettEa, mutta tyksin silti Aoi/Uruhasta x'3 Tosin crossover-parit on usein parhaita...Jos vaan tunnen henkilöitä tarpeeksi.

Ryo/Ueda ficin innoittamana NEWSiä lähti soimaan justiinsa nyt.