...Saatanan Levykauppa Äx, minä rakastan teitä niin helvetin paljon ;__;
Jos nyt joku tuttu sattuu tätä lukemaan niin minulle saa ehdottomasti ostaa jomman kumman Äx:ssä myytävistä KAT-TUNin albumeista. Ihan sama kumman! Molemmilla on niin helvetin upeita ja itselle rakkaita kappaleita, että tahdon ne molemmat nyt.
*sobhiknyyhk* Vähän turhankin liikuttavaa!!
Isi, isi, äiti, äiti, rahaa, rahaa?
Anteeksi kiroilu, mutta...Mutta...EI VOI OLLA TODELLISTA!!!
Pillitän täällä silkasta järkytyksestä.

2072815.jpg

Tänään taas suoraan sanottuna v*tutti raskaasti olla kaveriporukkansa ainoa, joka kuuntelee aktiivisesti j-poppia. En kestä näitä ikuisesti toistuvia "No lol joku Arashi!" *hiljaisuus* "Siis ei millään pahalla sulle!"-kohtauksia.
 No ei millään pahalla niin, vaan ei millään hyvälläkään ilmeisesti. Minäkään hauku teidän gazejanne, arisujanne tai antikkujanne vaikken jaksa niitä kuunnella!
"Oot vaa niin lapsellinen, ku otat kaiken nii tosissaan!"
...Kuka rupesi melkein itkemään, kun sanoin vahingossa, etten ikinä itse kulkisi kaupungilla laukun kanssa, joka on niitattu täyteen Sagan, Kanonin ja Rukin kuvia ja kuorrutettu Naruto-avaimenperillä?

Rupesin tänään miettimään vakavasti kigurumin kokoonvääntämistä, kun heräsin aamulla joka paikka kuvainnollisesti sentin jäähuurussa...Olen vähän vilukissojen sukua...Fleecestä kasatussa potkupuvussa ei varmasti tulisi kylmä!
...Mmh, kävin räpeltämässä jo kangaskaupan alennuksessa olevia fleece-kankaitakin.
Kigurumini ei olisi pinkki!
Tahtoisin kaikkein mieluiten söpön, vaaleankeltaisen (en missään nimessä kirkkaankeltaista) ankka-kigurumin. Sitten tekisin siihen sopivat, räpylänmuotoiset tossutkin ja tepastelisin niissä ympäri kämppää ja olisin niiiiin sweet