2118810.jpg

Keskusteltiin tänään yhteisellä hyppytunnilla kaverin kanssa vakavasti aiheesta koulupuvut.
Tämä siksi, että muisteltiin joskus yläasteella heittämääni kommenttia siitä, että Suomen kouluissa pitäisi olla koulupuvut. Ajattelin sitä usein myöhemminkin, kun olin käyttänyt aamulla puoli tuntia vaatekaapissa seikkailemiseen eikä päällä olevat vaatteet silti tuntuneet hyvältä ja itketti ja oli paha mieli.

Tykkään itse ihan hirveästi katsella kuvia, joissa on japsilaisia lukiolaistyttöjä seifukut päällä (hahaa, jos oisin kymmenen vuotta vanhempi ja mies niin tuohan voisi kuulostaa pervolta!) ja (kaikesta seifukuun liittyvästä pornografisesta materiaalista huolimatta) aina välillä tahtoisin vain että itselläkin olisi mahdollisuus vetää sama kostyymi joka aamu päälleen.
Tosin tällä tuurilla meidän koulun seifuku olisi ihan karmean värinen ja siihen kuuluisi jokin rumaakin rumempi puvuntakki.

Puhuttiin muuten meidänkin koulun mahdollisen seifukun värimaailmasta ja muusta, mutta ei oikein tiedetty miten kieroutunut huumorintaju opettajakunnalla saattaisi olla. Itse haaveilin tummanvihreästä tai viininpunaisesta päävärinä, mutta kaveri tyrmäsi ja sanoi tummansinisen olevan ainoa oikea seifukuväri. Ja minähän en erityisemmin välitä tummansinisestä, joten ryhdyttiin keskustelemaan sitten puvun mallista. Kumpikin oltiin erittäin liivihamekielteisiä.

Koskaan ei tosin ole vielä auennut japsityttöjen, kuvamateriaalien mukaan yleinenkin tapa olla pitämättä sukkahousuja hameen kanssa talvisinkaan...Tulee suhteellisen kylmä olo itselleen.
Tyksin muuten poikien koulupukujen ryhdikkyydestä, vaikka välillä käy vähän sääliksi, jos puvuissa on kravatti ja suorat housut. Miten niissä tekee mitään muuta kuin opiskelee ja mikä työ housujen silittämisessä on...Tosin niillähän on rakastavat, silitystaitoiset äidit kotosalla.

Jos muuten joskus cossaisin jotakin anime/manga-hahmoa niin varmaan cossaisin jotain söpöä shoujo-tyttöä, jonka seifuku olisi paitsi hyvän näköinen, myös mukava päällä. Ah, tepsutella seifukussa ympäri jotain Animeconia -> unelma, joka vaati toteuttamista!
Ryhdynkin heti etsimään unelmaani varten tarvittavaa pukua vaikkapa täältä tai täältä. Ehkä vielä jonain päivänä törmään teihin jossain conissa unelmaani pukeutuneena ja onnellisesti hymyilevänä.
Tai sitten vedän överiksi ja tulen iloisesti hymyilevänä ko-galina. Ah, japsilaisten katutyylien cossaus kunniaan, darlings~

2118840.jpg

Ette muuten varmaan ikinä arvaa keiden päällä poikien koulupuvut on aina hottoja. Jooh <3
Kame ja NewS:in Yamapi Nobuta wo Produce-draaman koulupuvuissa on vaan aika....Hot. Ja kivaa vaihtelua tylsään, mustaan koulupuvunkuvatukseen muutenkin. Housuista tosin tulee valitettavasti mieleen ukin yöhousut, mutta mutta...

[Tänne loppuun voisi muuten mainita myös pitkäaikaisesta (erään foorumin) aiheuttamasta Sechuna ihastuksestani. Tämä, tämä ja tämä minulle kiitos.]