Mulla on ihan mieletön matkakuume päällä...Selailen vaan kaikkia matkablogeja ja haaveilen rahasta lähteä johonkin.
Mietin missä kaikkialla tahtoisin käydä ja tein huvikseen tällaisen:

 

Vaikka vasemmalta lukien.

1. Tuo Etelä-Amerikan sydän meinaa tässä tapauksessa tarkasti Chileä. Oon aina tahtonut käydä Chilessä syystä tai toisesta. Tahtoisin nähdä Perun ja andit.

2. Afrikka. Tahtoisin käydä Afrikassa, ei sillä oikeastaan väliä missä päin, mutta jossain missä oisi mahdollista nähdä seeproja olisi kiva käydä. Tosin vierastan tätä vähän, kun en oikein tykkää tosi kuumista paikoista.

3. Euroopasta tahtoisin tällä hetkellä käydä oikeestaan vaan Iso-Britanniassa ja Saksassa. En oo käynyt kummassakaan ja erityisesti Berliini houkuttelisi kovastikin. Tahdon nähdä Berliinin muurin ja brittien pikkuiset omakotitalot!

4. Aasiassa tahtoisin reissata enemmänkin, vaikka varmaan kyllästyisin ihmisten määrään aika nopeesti. Japani, Etelä-Korea ja Taiwan tuntuisi näkemisenarvoisilta kohteilta. Etelä-Koreassa käymiseen oon koukuttunut varsinkin Kimchi Finland-blogin takia. Tuntuu etten koskaan näe blogien kautta tarpeeksi mitään maata, tahtoisin nähdä ite.

5. Kuumaa, kuivaa, pölyistä, kenguruita! Tahtoisin käydä Australiassa eniten juuri koalojen ja kenguruiden takia, mutta tahtoisin myös kuulla puhuuko ne tosiaan niin käsittämätöntä englantia kuin jotkut väittää. Olisi sitä paitsi aika hyrr kävellä ylösalaisin.