1239996645_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muistaako joku muukin kuin mä, miten eksoottista ja upeaa Hello Kitty-tuotteiden löytyminen kaupasta oli vielä muutama vuosi sitten?
Miten niitä jahdattiin ja oltiin ylpeitä, jos jostain saatiin jostain vaikka tarroja ja miten innoissaan kaikki oli, kun romua alkoi lopulta kertyä mm. H&M:n ja Sokoksen nurkkiin. Muistaako kukaan enää, että Hello Kitty-tavarat olivat jossain vaiheessa Blippon erityistuntomerkki, tavaroita etsittiin ekana sieltä?

Mulle iski taas tänään pakokauhu, kun tuota katin naamaa näkee nykyään joka paikassa. Oli kyseessä sitten H&M:n lastenosasto, Citymarketin lehtihylly, Suomalaisen kirjakaupan paperiosasto tai huonekaluliikkeen lakanahylly. Tuo ihan äärettömän yksinkertainen kissanpää löytyy nykyään mistä tahansa minne uskaltaakin katsoa.
Ja muutama vuosi sitten sitä ei tuntunut olevan missään.

Meillä oli tästä ihan sattumalt puhetta yhden kaverin kanssa mesessä, joka oli kauhistellut sitä oman kaverinsa kanssa jne.

Itellä Hello Kitty yhdistyy nykyään äärettömän vahvasti kahteen asiaan: H&M:n lastenosastoon ja Japsilan decora katutyyliin.

1239995757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pari decoraa.
Olette varmaan nähneetkin joskus jossakin tämänkaltaisia hiihtämässä.
Decorasta pitää sen verran omaa kommenttia tähän heittää, että olen yllätyksekseni huomannut monien länkkäreiden toteuttavan decoraa jopa paremmin kuin japanilaiset esikuvansa. Pointseja siitä! Vai johtuukohan se siitä, että länsimaalaisilla decoroilla on jostain syystä hiukka vähemmän tavaraa mukana...Kukapa tietää. Vai onko netissä vaan parempia kuvia länkkäri-decoroista... Vaan kyllä vaan silti tässä maassa vipeltää aika pelottaviakin tapauksia, joiden toivoisi pian löytävän oikean, oman tapansa toteuttaa tätäkin tyyliä.

Mulla itselläni ei ole decoraan oikein mitään suhdetta...Sitä on kiva katsoa hyvin toteutettuna ja decorat on mukavia väriläiskiä siellä missä ovat. Se, että joku kehtaa ja jaksaa liikkua niinkin jännänä olentona kuin decorat, on ihan hatunnoston arvoinen.
...Sitä paitsi muistan vielä millaista läppää lennätettiin, kun tämäkin villitys pyyhkäisi yli Suomen ja kaikilla tuntui olevan pinnejä huonosti kiinnitettynä otsatukassaan. Vaan eipä tuo näytä vieläkään laantuvan kauheasti.

Jotain avautumista taas. Hello Kitty on oikeasti ihan älyttömän pelottava. En enää nykyään pysty sietämään sitä kauhean suurina annoksina.
Heittäkää se mäkeen jooko?