Tää tekstikappale on vähän niinkuin anteeksipyyntö, joten jos ei kiinnosta niin hyppääthän suosiolla yli.
...Fake Baby ei ole viettänyt hiljaiseloa kuukautta, eihän vaikka eihän?
Bloggarina mun täytyy sanoa, että viimekin merkinnässä mainittu henkilökohtainen elämä...se riistäytyi vähän käsistä. Mutta ei siitä sen enempää, koska siitä puhuminen aiheuttaisi vain tympäännystä.

Tällä nimenomaisella kerralla tahdon aloittaa kertomalla kaveristani.
Kyseessä on henkilö jolla on tosi suuri vaikutus elämääni ja olen ikuisesti kiitollinen kaikesta-...No ei vaiskaan, ei näin.

Tämä kyseinen kaverini on hyvin hyvin kiinnostunut Koreasta.
Siis molemmista puolista sitä pientä pikkuruista niemimaata.
Kaveri kuuntelee Super Junioria, Se7eniä, Epik Highia ja DBSK:ta sekä jotain pienempiä bändejä, joiden nimiä en ikinä opi muistamaan, koska ne eivät ole minulle tuttuja. Kyseinen kaveri on myös hulluna korealaiseen ruokaan (lupasin ensi viikolla muuten mennä syömään kokkauksia...mitähän tulee vastaan...), on opetellut jopa tekemään kimchiä. Myös korealaisten pukeutuminen kiinnostaa, hanbok on nähty ja nyt kiinnostaa miten normaali korealainen pukeutuu. Koreasta kertovat blogit kuuluvat päivittäiseen ruokavalioon.

Jännintä, ja pelottavinta, tässä kuitenkin on, ettei tämä kyseinen kaverini suinkaan ole ainoa suomalainen, jolle on käynyt näin. Galtsua selaillessani löysin muitakin "syntiin" langenneita.
Extra-pelottavaa on se, että fanituksellaan kaverini on lähes saanut myös mut mukaansa Korea-fanitukseensa!

Siksi tahtoisinkin tietää, jos tätä blogia vielä joku jaksaa seurailla, mahtaako muidenkin lähipiiristä (laske mukaan myös itsesi) löytyä tällaisia tapauksia?
Seilaako Korea Japanin vanavedessä vai onko se ihan ikioma juttunsa?

1239724404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Super Junior
On ne ihan söpöjä...Silleen...Onhan vaikka?