Jee, jee, alkaa meidänkin porukka pikku hiljaa toipua viikonlopusta...
Pääsin kuin pääsinkin conittamaan ja punkkaamaan jonkun itselleni aikaisemmin tuntemattoman henkilön asunnolle...Meitä oli siellä viisi, joten voitte arvailla millaisiin akrobaattisiin suorituksiin ajauduttiin pienessä, huonekaluilla täytetyssä yksiössä.

Mutta joka tapauksessa!

Ah, bongailin paljon tuttuja cosseja.
Mini Moni-ryhmä oli suloinen ja yritin parhaani saada henkilökohtaista kuvaajaani ottamaan niistä kuvan (oma kamera kaukana poissa), mutta eihän se suostunut, joten jatkan etsimistä, jos joku fiksu olisi niistä kuvan ennättänyt ottaa, en ikinä ennättänyt nähdä pukuja kunnolla.
Ja tukehduin kateuteeni nähdessäni tytön (no okei, en minä sitä tyttöä edes katsonut, joten en voi sanoa miltä se näytti) kädessään sydämenmuotoinen, Ryo Nishikidon kuvalla varustettu uchiwa. En edes tiennyt että niitä saa sydämen muotoisina...
JA olit jollain tapaa hirmu söpö sinä, joka kantoi kaulassaan pahvikylttiä, jossa oli ARASHIn kanji ja teksti "For dream" tai jotain vastaavaa. Haha, toivottavasti mainostuksesi toimi.

Cosplay ryhmäkisassa oli muuten järkyttävän hauska. Kiitän erityisesti Kingdom Hearts-ryhmää, Disney pelastaa tunnetusti maailman. Ja Ouranista ei puhuta, koska muhun fanservice puree ja nauroin tikahtuakseni alun aikana.
Ja cosplaysta puhuttaessa anteeksi vielä kerran sille ihmiselle, jonka viitan päälle onnistuin kompuroimaan...Mulla vain ei ole tasapainoaistia.

Tokyokanissa oisin voinut laittaa rahani Myojoon, mutta enpä laittanut ja sitten se jäikin.
Koko viikonlopun ostossaldoksi jäi Hello Kitty-kännykkäkoru.
Mikä tarkoittaa sitä, että mulla on kerrankin rahaa ostaa jotakin.
Mikä puolestaan meinaa sitä, että jahka keksin tilaanko CDJapanista vai YesAsiasta, mulla lähtee tilaus jompaan kumpaan.
Mikä siis on yhtä kuin että...Joo.

music.gif?t=1247570693Gackt - U+K

Jos joku muuten kehtaa soittaa mulle vielä kerrankin Carameldansenin niin mä en ole se, joka vastaa seuraksista.
Miksi, voi miksi on kyky sattua samaan autoon outoja biisejä kuuntelevien ihmisten kanssa järkyttävän pitkäksi ajomatkaksi...

 

1247571001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Peace.
Tahon takaisin taas pian.