Mua on viime päivinä hämmästyttänyt suuresti yksi juttu...
Miten kummassa niin järkyttävän moni ihminen löytää tänne sellaisen hakusanan tai hakusanayhdistelmän takia, jossa toisena osapuolena on sana "gyaru"? Eihän se mua haittaa, mutta naurattaa vaan, kun en ole tainnut koskaan edes kirjoittaa tänne sanaakaan gyaruista :'D
...Oho anteeksi, vedän tuon takaisin. Viime vuoden lokakuulta löyty ainakin joku juttu.
Mistä muuten mieleen, unohtu tämän blogin yksivuotissynttärit! Olivat elokuussa... Päivittelen tänne kyllä niin harvoin, että ihan hävettää, mutta aika hyvin vuosi silti on mennyt!

Mutta joo, nille ihmisille, jotka tänne on hairahtuneet gyaru-hakusanojensa kanssa, ajattelin nyt vähän antaa evästystä ja purkaa linkkiarkistoa.

Alotetaan yllättävimmästä hakusanasta eli "Gyaru Suomessa".
Glamours Unit - Suomen varmasti ainoa (aktiivinen) Gyaru circle (sellainen oikeasti ON)
Enfant Terrible - siellä ne asian selittäjät kokoontuu eli perustietoa gyarusta suomeksi, kun klikkaat alueen "Muoti ja pukeutuminen" -> "Katutyylit"
Irc-Galleria - tiedon hankinta stalkkaamalla on kivaa, harrastan itsekin~
Tsukicon - kenttätyön tekijälle, mene itse katsomaan mikä tilanne on
Cupcake Couture - aloittamalla vaikka randomisti tästä, pääset Favourites-listan ja blogin seuraajien avulla tutustumaan koko Suomen iloiseen gyarubloggaaja-kantaan, joka laajenee aina vain

Sitten ne normaalimmat eli "Gyaru hair", "Gyaru make-up"

The Gyaru Handbook - skanneja, skanneja, skanneja, eli kaikkea mitä tarvitset
Kawaii World
- lisää skanneja
Youtube - ainakin hime gyaru-hiuslookiin löytyy opetusvideo (mikä sana)
LiveJournal
- linkistä pääset listaan, jonka minun koneeni antoi, kun syötin hakusanaksi "gyaru"
Photobucket
- tätä käytetään mielestäni oikeasti ihan liian vähän

Ai niin ja sitten olis ihan suotavaa, että ennen kuin aloitat gyarun, hommaat itsetunnon toteuttaa itseäsi juuri sillä tyylillä. Oon huomannut viime aikoina, että ihan liian harvalla suomalaisella "yritän olla gyaru"-ihmisellä ei tätä tyyliin olennaisesti kuuluvaa ominaisuutta ole. Ja muistakaahan sitten, ettei gyarut ole Japanissakaan niin hirveän suosittuja "normaalien ihmisten" keskuudessa.
Toivotan kuitenkin onnea jokaiselle gyaruudesta haaveilevalle, Suomi tarvitsee kaikkien mielestä lisää mielenkiintoisia persoonia.