Näin unta, joka sai mut muistamaan miten paljon vielä pari kolme vuotta sitten tykkäsin Negativesta...
Tuli ikävä : < Piti kuunnella pari tuntia putkeen, että hellitti.

Mulla oli mukanani melkein itseäni isompi, valkoisilla pilkuilla somistettu punainen matkalaukku.
Vasemmassa kädessä oli koiranremmi, jonka toisessa päässä mua nyki eteenpäin ison vinttikoiran kokoinen, vaaleanvioletti lohikäärme. Oltiin jollain tosi isolla torilla ja yritin katella isoja maatuskanukkeja, joita joku myi. Stalinin kuvalla varustettu ois ollut tosi halpakin.

Sitten yhtäkkiä sinne torille pölähti jostain hirveää meteliä pitävä sotilaskomppania, joilla oli tumansiniset univormut päällä. Menin ihan paniikkiin (olin kai etsintäkuulutettu tai jotain) ja ryntäsin maatuskanukkekaupan läpi jonnekin sivukujalle. Sieltä sitten jotain portaita pitkin jonkin asunnon katolle, jossa oli kirkkaanpunainen muovipulkka. Nappasin sen, hyppäsin katon reunan yli ja istahdin hypyn aikana pulkkaan. Ja pulkka lähti lentämään. Matkalaukku ja lohikäärme liisi jossain perässä.

Tultiin sitten jollekin luolalle, jonka suuaukon vieressä oli metallitikkaat. Laskeuduttiin ja jätin matkalaukun ja pulkan alas ja lähdettiin lohikäärmeen kanssa kiipeämään tikkaita. Päästiin luolan "katolle" ja mentiin koputtamaan sinne rakennetun puutalon ovelle.

Avautuneesta ovesta juoksi ulos varmaan kuusi lasta yhdellä kertaa. Niiden jälkeen ovenrakoon tuli yks kaveri, joka hymyili koko naaman leveydellä. Sen olan yli erotin Negativen Larryn istumassa pöydän ääressä Slammerin kanssa.
Sit kaveri sanoi jotenkin lohikäärmeeseen viitaten: 

"Voi kun kiva, että toit ton Antin (Anatomyn) lapsen! Se on just synnyttämässä ja vähän ois ollu kurjaa sanoo, ettei meillä ookkaan antaa sille vauvaa!"

Ennätin hymyillä vähän aikaa typerästi ennen kuin hätkähdin hereille just pari minuuttia ennen kellonsoittoa...