Aatonaattoa!

Oon syönyt liikaa piparkakkutaikinaa ja pakannut käytännössä kaikki lahjat. Osa niistä on jo jaettukin, kun ei enää kavereiden kanssa tänään ennätetä nähdä ja tilalle on saatu muutama söpö paketti *w* En oikein tiedä onko mulla mitään järjellistä sanottavaa näin lähellä joulua, koska aivot tosiaan on ihan jumissa liiasta sokerista.

Ekaksi voisin kuitenkin hehkuttaa, että säärystimet näyttää tulleen takaisin - jos ei ihan muotiin asti - niin ainakin kauppoihin. On paksuja, pörröisiä, kuviollisia, kapeita, neulottuja, tekoturkista, neulekuvioisia, lähes huomaamattomia, katseenvangitsijoita, farkkujen alle mahtuvia...Aaa, jos en ois näin vähävarainen, oisin jo ostanut varmaan kymmenet säärystimet tänä talvena. Mutta jos joulunjälkeisalet ois suosiollisia~

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että pehmoisilla, pulleilla säärystimillä saa mihin tahansa asukokonaisuuteen tiettyä pehmeää söpöyttä. Jopa jonkin jakkupukukokonaisuuden, jos nyt välttämättä haluaa kokeilla. Plus näillä pakkasilla ei mitään lämpimämpää asustetta voi keksiäkään.


Kera 01/11

 

Josko joulupukki mulle edes yhdet säärystimet tois :3 Huomennahan se jo tulee~
Meenkin tästä paistamaan torttuja.