Ei parituskuvia vaan parikuvia.
Löysin joitain niin söpöjä, että pakko postata (okei, mulla ei oikeestaan oo mitään muutakaan postattavaa, mutta älkää kertoko kellekään. Seuraava leikisti vakavampi postaus on työn alla).

Tähän alkuun vois kuitenkin kertoa taas yhen unen, jonka näin joku yö sitten.  Epämääräisiä varjokuvia siinä oli tosi paljon eikä JE-bändejä tätä yhtä kohtaa enempää.

Istuttiin siis mun kaverin luona kattomassa jotain ihan uutta doramaa, jonka jotkut kohtaukset oli animoitu (vrt. Disneyn Lumottu tai joku Roger Rabbit). DVD:n mukana oli tullu sellainen melkein koko seinän kokoinen juliste, jota ruvettiin doraman katsomisen aikana kiinnittelemään kaverin seinälle. Kiinnitettiin se seinälle, joka oli meidän istuman sohvan takana, tasan vastapäätä televisiota. Saatiin se kiinnitettyä, kun yhtäkkiä kuvassa ollut Arashin Ninomiya rupesi elämään! Se alkoi jutella meidän yli tv-ruudussa näkyneille doraman näyttelijöille, joista yksi oli se itse ja joku taisi olla NEWSin Massu... Ja ne vastasi sieltä tv-ruudulta!

Sitten uni menikin ihan toiseen suuntaan enkä muista lopusta enää paljonkaan.

Mutta niitä kuvia siis! Nää on kaikki KAT-TUNia, koska KAT-TUN <3
Nää on kaikki ruutukaappauksia joten pahoittelen huonoa laatua. Ilmepostauksen oisin voinu tehä myös, mutta jääköön tältä erää.


P.S. Tykkään tosi paljon siitä miten Kokin ja Junnosuken nimet yhdistämällä saa nimen JunKo.