Oon tehnyt tämäntapaisen postauksen kerran ennenkin, mutta koska mieli muuttuu ja kaikkee uutta keksii aina lisää niin aattelin tehdä tällaisen postauksen uusiksi :3 Ehkä vähän paremmilla syykommenteilla tällä kertaa.

Eli minne haluaisin matkustaa ja miksi postaus vol. 2!

Alotetaan Euroopasta, koska täällä on vähemmän paikkoja minne tahtoisin tällä hetkellä tosissaan mennä.

Kööpenhamina: No siis, kaikkihan on käyneet Tukholmassa ja se on vanha ja niiiiiin nähty, mutta Köpiksessä kuulee ihmisten harvemmin käyvän. Kuka nyt ei haluisi käydä Legojen kotimaan pääkaupungissa, jossa talotkin näyttää legopalikoista tehdyiltä (todistusaineistoa). Tietysti siellä on myös Pieni Merenneito-patsas, hirmu paljon pyöriä ja pyöräteitä ja kännisiä tanskalaisia, jotka puhuu ehkä maailman epäselvintä kieltä.
Mulla on Tanskasta jotenkin tosi...vihreä, ekologinen ja vapaamielinen kuva. Mutta toisaalta niiden maahanmuuttopolitiikka on lähes hulluuteen asti yksi Euroopan tiukimmista ja tanskalaiset on kuulema aika rasisteja (!!). Tahtoisinkin paikanpäälle tutkimaan miten näin vastakohtaiset mielikuvat sopii niin hyvin yhteen ja samaan maahan!

Amsterdam: Vapaamielisyys ja oudon kielen mongertaminen jatkuu. Amsterdam on aina näyttäytynyt mulle jotenkin... eksoottisella tavalla jännänä.

Lontoo: Tää oli mainittu edellisessäkin postauksessa ja oon kerran käynytkin, mutta... Tahdon edelleen käydä siellä. Uusiksi.
Haluisin tosin matkustella Englannissa enemmänkin, maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa, ajella ympäri tuota ah-niin-kaunista-saarta. Lontoossa kuitenkin tuntuu olevan kaikkea mitä ihminen voi kaivata; kulttuuria, vaatekauppoja, kirpputoreja, musiikkia, konsertteja... Melkein toivosin, että joku Johnny's bändi tulisi Lontooseen niin saisin hyvän syyn matkustaa sinne :DD

Varsova: Okei öö... Tähän nyt ei oikeastaan oo muuta syytä kuin se, että oon viimeisen puolen vuoden aikana kiinnostunut tosissani Neuvostoliiton historiasta ja millaista oli elää Neuvostoliiton aikaan. Ja ja ja, Varsova, Puola, se kaikki. Ne vaan on aina olleet rajalla ja huonossa paikassa ja tahtoisin nähdä millaista siellä on :o Mut en tiiä, tarviisin jonkun hyvän syyn lähteä sinne - tyyliin jonkun tutun tai puolitutun tai reilireissun.

 

Sitten voidaan siirtyä Aasian puolelle, jossa mulla kyllä riittää vaikka miten monta maata joissa tahtoisin käydä!

Tokio: Tarviiko tätä edes perustella? Tokiossa söisin hyvää ruokaa, ostelisin kauniita vaatteita, kävisin keikoilla, ostaisin KAT-TUN krääsää, kiertelisin pikkuputiikkeja... Ja ennen kaikkea menisin jollekin Johnny's bändin keikalle! Vaikka kahdelle! *w* Jos Tokiossa ei juuri silloin järjestettäisi, ottaisin junan ja matkustaisin jonnekin katsomaan! Samalla näkisin muutakin Japania, jota kovasti tahtoisinkin nähdä. Haluisin käydä mm. Narassa.

Seoul: Oon viime aikoina nähnyt Seoulista niin jänniä kuvia ja kuullut niin mielenkiintoisia juttuja että herra jee, mähän tahdon nähdä sen kaupungin jonain päivänä!

Taipei: Tahtoisin pysähtyä täällä pari päivää ja ihmetellä matkitaanko siellä tosiaan niin paljon japanilaisia trendejä ja muuta kuin väitetään ja miten paljon siellä näkyy a) kiinalaisuus b) japanilaisuus c) omaleimaisuus. Taipei ois muutenkin tosi jännä nähdä, kun sitä on katsellut taiwanilaisista draamoista jonkin verran.

Shanghai: En oikein osannut päättää minkä mannerkiinalaisen kaupungin tähän tunkisin, joten laitoin Shanghain, joka vaikuttaa edistyneeltä ja melko länsimaiselta. Siitä ois kiva matkata junalla sisemmälle Kiinaan! Kuulostan nyt varmaan tosi sydämettömältä, mutta Kiinaan mua ei oikeastaan vedä mikään muu kuin halvat hinnat (vaikka onhan Seoulissakin kaiketi melko halpaa Suomen hintatasoon nähden). Oon varmaan puoli vuotta arponut pitäskö tilata jotain Taobaosta, mutta kun postimaksuja tuntuu tulevan aina niin rutosti! Tahtosin siis itse käydä ostostelemassa halvalla paikanpäällä.

Jakarta: Kaikki mun kiinnostukseni Kaakkois-Aasiaa kohtaan on itseasiassa lähtöisin KAT-TUN-faniudesta :'DD Varmaan muutkin KAT-TUNin lj-yhteisöjä ja muita seuraavat on huomanneet, että filipinat, malajit ja indonesialaiset on tosi edustettuja kyseisessä fandomissa. Ennen niiden massiivista invaasiota oikeestaan luulin, ettei Kaakkois-Aasiassa oo juuri muuta kuin köyhiä, viidakossa eläviä kalastajia. Mutta oon kyllä kolmen vuoden aikana huomannut olleeni väärässä!
Mietin laitanko tähän Jakartan vai Filippiinien pääkaupungin Manilan, kun sekin ois kiva nähdä, mutta oon kuullut, että Indonesiasta saa parempaa ruokaa. Siispä sinne!

Mun matkakassa alkaa olla taas sen verran mukavasti pullollaan, että voisin jopa jonkin lyhyen reissun tehdä :3

P.S. Kuka kumma tuli tänne hakusanalla "hindulaisuus suomessa"?! Musta tää on hyvin mielenkiintoinen hakutermi tänne päätymiseen...