2172511.jpg

 

Oon joskus tainnut mainita, että luen ihan älyttömän montaa blogia?
Mikä mua juuri nyt eniten maailmassa raivostuttaa, että suurin osa selaamistani blogeista on Blogger-palvelimen blogeja, joissa ei kommentti-mahdollisuuksissa ole kohtaa "Nimi/URL-osoite" vaan pelkästään mahdollisuus ilmoittautua Bloggerin, Livejournalin, Wordpressin yms. yms. käyttäjäksi.
Ja mullahan ei ole tunnuksia mihinkään lähinnä sen takia, että oho, pidän blogia vuodatuksessa.
Sääli sinällään, mulla jää ihan liian monta blogia kommentoimatta juuri tämän pikkuruisen jutun takia.

Ja Bloggeriin mua ei huvittaisi muuttaa, koska joutuisin opettelemaan ihan liikaa juttuja alusta asti ja blogi on kuitenkin mulle vain avautumista varten...Se on huvia.

Nyt kun päätin ruveta valittamaan lauantain kunniaksi niin voisin tehdä listan asioista, joista blogeissa tykkään.

1. Teksti
- Jee, tykkään lukea blogeja, joissa on asiapitoista tekstiä. Tai edes tekstiä ylipäätään. Siis sellaista tekstiä, joka ei vilise typeriä hymiöitä ja teksti on tyyliin "käytiin mummon kaa kirkossa". En kyllä väitä, että oma blogi olisi tässä suhteessa sen parempi :D
2. Kuvat
- Tietyissä tapauksissa pelkkiin kuviin/videoihin keskittyvät blogit on kivoja, koska ne voi vaan selata läpi miettimättä sen tarkemmin ja pysähdellä kivojen kuvien/videoiden kohdalla ja tutkia niitä vähän tarkemmin. Mutta syystä tai toisesta mua pitkästyttää blogit, joissa kirjoittaja esittelee omaa pärstäänsä vähän eri asennoissa päivästä toiseen ilman sen kummempaa sanottavaa. Pahinta on, jos kuvat ei edes ole hienoja. Nätit ja kauniit kuvat on kivoja selattavia. Sarjisblogit on myös yleensä aika love...
3. Monipuolisuus
- Oon huomannut, että erityisesti ns. "muotiblogit", joiden kuvauksissa lukee jotain tyyliin "ja omaa elämää" menee ihan liian usein pelkiksi naamavärkkien ja päivän ostosten esittelyksi. Ei siinä mitään, kivahan musta on stalkata ihmisten elämää, mutta... Toisaalta tykkään selata leivonta- ja kokkaus-blogeja juuri sen takia, että niissä ei juuri muuta olekaan kuin reseptejä. Mutta jos lähtee kirjottamaan sekablogia niin sitten toivoisin juttuja vähän kaikesta...Erikoistuneet blogit kunniaan joo.

Kauhee, kun tunnen itteni no-life-persoonaksi, kun pystyn päivittelemään blogia näin tasaseen tahtiin...
...Nää tekstit on syystä tai toisesta pidentyneet...