Otettiin tänään härkää sarvista kiinni ja mentiin kirjastoon, kun päästiin koulusta suht aikaiseen. Siis minä ja kaksi kaveria, jotka ovat itse valtuuttaneet itsensä avustamaan niissä 18-vuotissynttäreiden järjestelyissä joista mainitsin viime merkinnässä.
Tyhjennettiin käytännössä katsoen koko herkku- ja leivontakirjoja sisältävä hyllymetri, kun ruvettiin kehittelemään kivoja tarjottavia.
Itse synttärisankari - kutsuttakoon suoraan Ainoksi - ei kirjastoon ennättänyt meidän seuraksi ja sanoikin, että jos meillä on niin kauheen kova hinku järjestää niin saadaan järjestellä vaikka ihan itsenäisestikin kuhan näytetään sitten kaikki loistavat ideamme.

Mutta päästiin yksimielisyyteen siitä, että teemana pidetään jotain prinsessamaista!
Meidän Aino-mussu on niin prinsessahenkinen, että sille on oikeesti ilo järjestellä tällaisia.
Sitä paitsi meidät juhlavastaavakolmikko ollaan periaatteessa vapautettu lahjojen ostamisista, vaikka varmaan silti raahataan sille jotain kivaa ja pientä.

Todettiin siinä keittokirjoja pällistellessä että jee, ei me kukaan osata vääntää kovin prinsessahenkistä kakkua. Joten saatiin lupa pitää kakku poissa pöydästä ja leipoa sen sijaan jotain muuta!
Enhän mä sitten päässyt niitä karkuun vaan sain niskoilleni muffineiden paistamisen ja niiden kuorruttamisen jotenkin nätisti ja sweetisti.
Julmaa ottaen huomioon, ettei mulla ole kokemusta minkään pipareita isomman kuorruttamisesta!
Voi tosin olla, että Ainon äiti pyöräyttää prinsessakakun...Se ainakin vaikutti kiinnostuneelta, kun nähtiin sitä tänään kirjastossa sattumalta.

Ollaan tällä hetkellä aika yksimielisiä illan menusta ja tyytyväisiä toisiimme kun saatiin toisemme aivopestyä hyväksymään omat juttumme. Ja oltiin jopa yksimielisiä siitä, ettei laiteta tarjolle sipsejä tai popcorneja! Voisin vaikka listata menun tänne niin saan sen johonkin varmaan talteen.

Muffineita

Pipareita ja suklaakeksejä

Iso kääretorttu

Hedelmäsalaatti tai hedelmiä muuten vain

Samppanjaa alkujuomaksi

Jotain alkoholitonta boolia

Suklaamousse tai mansikkajäätelöä

Jotain pientä suolasta


Jos selvitään näistä 18-vuotisjuhlista lihomatta niin ollaan aika hyviä ihmisiä...

Tällä hetkellä on laskettu, että meitä olisi jotain 15 henkeä tuhoamassa noita ruokia. Hahhah, tulee jotenkin mieleen pikkutyttösynttärit joskus 9-vuotiaana! Mutta ei se haittaa, kun ollaan kaikki niin sweettejä ja ihania ja sulosia ja ihan varmasti prinsessoja.


Huomenna tai ylihuomenna päästään tappelemaan mitä oikein loppujen lopuksi noissa juhlallisuuksissa tehdään. En tykkää liian pilkuntarkasti suunnitelluista juhlista, mutta porukkaa on kuitenkin sen verran, ettei ihan kaikki tunne toisiaan eikä tahdota että porukka menee ihan ujoksi.


Olen niiiiiiiin täpinöissäni!