Mitäs uutta, mitäs uutta...
Mieli tekisi vaan tunkea koko blogi täyteen kuvapostauksia tai linkkejä sisältäviä merkintöjä, koska niitä on niin järjettömän helppo kasata, mutta oikeestaan haluisin ehkä puhuakin joskus jostain! Tai sitten en. Olen henkilökohtaisesti vähän masentunut juuri tällä haavaa, kun ihmiset ympäri Internetin ihmemaata ilmoittava yksi toisensa perään olevansa lähdössä Japaniin ja tekevänsä siellä kaikkea hauskaa. Tuntemattomien ihmisten kadehtimisessa ei tietenkään ole mitään järkeä, mutta kun lähtijä-listalle ilmoittautuu myös kaverin kaveri, alkaa otsasuoni pullottaa rajusti ja kaipaus iskeä.
Mutta jatkan säästämistä. Minun vuoroni tulee sitten, kun jeni on heikommassa asemassa euroon nähden ja voin ostella asioita paremmalla omallatunnolla!

No niin, kukaan tuskin on pystynyt välttelemään Hetaliaa kovinkaan hyvin? Jos on, täytyy a) liikkua porukassa, jossa kukaan ei katso animea b) elää tynnyrissä kuluneen vuoden ajan. Paraskin puhumaan, itse löysin koko sarjan vasta ehkä kuukausi sitten, mutta sinnikkäällä katsomisella olen saanut kaikkiaan 35 jaksoa katsottua, luettua alkuperäisstrippejä, muodostettua tarkan mielipiteen koko sarjasta, onkia esiin suosikkihahmot ja -paritukset sekä ottaa vakavasti kantaa Suomen hahmoon kyseisessä sarjassa (jos joku on oikeasti onnistunut elämään Hetalia-pimennossa niin kerrottakoon ympäripyöreästi, että sarja käsittelee lähinnä ensimmäistä ja toista maailmansotaa plus muita asioita hahmoilla, jotka ovat elollistettuja valtioita.)
1. Top3 Characters: Puola, Ranska, Kanada
2. OTP: Venäjä/Kiina, UK/Japani (jossain määrin Ruotsi/Suomi/Venäjä)
3. Suomi on söpö. Ei Suomen kuuluisi tarkasti ajateltuna olla söpö. Suomi on todistetusti myös hyvin sukupuoleton. Ruotsi on liian stereotypisen suomimainen puhumattomuudessaan. Mutta silti Tinossa on jotain oikein lumoavaa <3



Huan Huan Ai aka. Why Why Love? Olen kestänyt jo yli kaksi jaksoa! En silti kykene enkä tahdo ymmärtää mikä hinku taiwanilaisilla on tehdä näitä teinidraamoja, joissa on kaksi jätkää ja tyttö. Ja huom! obs! tällaisissa sarjoissa tyttöä tuntuu aina esittävän Rainie Yang. Vaihdan varmaan lähiaikoina takaisin normaalimpiin japanilaisiin sarjoihin, ellei seuraava jakso saa minua oikeasti koukutettua. Kyllä tälle hymyillä saa, vaikken kyllä aina ymmärrä sarjakuvaefektejä, jotka ruudulle loikkaavat... Japanilaisissa ne sentään vain näyttelevät kuin animehahmot...

Oli tyhjentävää taas oli :D Odotan, josko KAT-TUN puolella tapahtuisi oikeasti jotain maata vähän ravistavaa ja saisin purkaa siitä tuntojani.