2164858.jpg

Muistin eilen illalla taas, että hei, mullahan on poupeegirl:issä tunnus ja ukkokin. Nyt oon pupettanut silmät ristissä aamuseitsemästä asti, kun satuin heräämään taas vähän ajoissa.
Niille, jotka eivät tiedä; poupéegirl eli pupe on sivusto, jossa on tarkoituksena luoda oma avatar ja hankkia avatarin kassaan rusetteja postaamalla kuvia oman vaatekaapin sisällöstä, vaihtamalla avatarin asua päivittäin ja kommentoimalla muiden käyttäjien lisäämiä itemejä. Pääidea koko hommassa on päästä elvistelemään vaatekaappinsa sisällöllä. Ja tietty hankkia avatarille paljon vaatteita ja muuta sälää, joilla osoittaa muille käyttäjille kuinka aktiivinen pupettaja on. Mitä aktiivisemmin sivustolla käy ja mitä tasaisemmin avatarin asukokonaisuuden muistaa vaihtaa uuteen, sitä enemmän pisteitä hyvänä pupettajana saat.
Tiedän, että homma kuulostaa älyttömän lapselliselta, mutta todella moni pupettamisen aloittanut on jäänyt siihen koukkuun ainakin väliaikaisesti. Enfant Terriblessäkin on aiheesta topic, josta voi vaikka etsiä neuvoja, jos oma pupettaminen ei tunnu millään lähtevän käyntiin.

Itse olen tähänastisen elämäni aikana omannut jos jonkinmoista huonoa tapaa ja tottumusta.
Yksi niistä parhaiten tähän päivään asti säilyneistä on kyky kiinnostua vain yhdestä asiasta muiden asioiden kustannuksella. Suomeksi: jos kiinnostun aiheesta A, teen sitä intohimolla ja pitkäjänteisesti jonkin aikaa, mutta kun aihe B ilmaantuu mukaan kuvioihin, unohdan kokonaan aiheen A, kun aihe C sitten ilmaantuu kuvioihin, unohdan aiheen B, mutta aiheen C päättyessä saatan taas muistaa aiheen A olemassaolon. Pätee ihan kaikkeen shoppailusta matikan opiskeluun ja blogin pitämisestä pupettamiseen. Kaikki unohtuu, jos vain jotain muuta aikaavievää ilmaantuu kuvioihin.

Okei, yay, mun joulukuuni on sujahtanut jonnekin ihan huomaamatta enkä tajua mitä voisin tehdä pelastaakseni sen. En varmaan enää voi pelastaa sitä, mutta yritän parhaani.
Joka tapauksessa olen koko kuukauden ollut joko ylienerginen tai maanisessa jäätämistilassa.